Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.63 secunde)
Nu avem salarii ca in Germania, nu trebuie sa avem taxele de acolo! ... In afara de accize si impozitul pe dividende, care sunt celelalte taxe care vor fi eliminate?
Occidentul cu al sau acquis comunitar nu accepta decat ce ii convine - sa ne referim la dublul standard in ce priveste deciziile Curtii Constitutionale din Romania in 2012 si respectiv 2017.
Liderul celei mai mari organizatii a PSD, Marian Vanghelie (foto), se pronunta in favoarea intrarii partidului la guvernare inaintea alegerilor din 2012, pentru ca "romanii nu mai pot astepta".
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda (foto) se intreaba ce le promite liderul PSD Victor Ponta alesilor PDL dispusi sa treaca in opozitie, opinand ca ar putea fi vorba de sustinere la alegerile din 2012, dar a aratat ca sunt si alesi prea deceptionati ca sa mai vrea sa candideze.
Cresterile salariale vor fi conditionate de reducerea numarului de salariati si raportate la evolutia indicatorilor economici si sociali, iar ministrilor si altor demnitari le va fi interzis sa mai acorde deduceri sau noi sporuri fara ca legea sa prevada o autorizatie speciala in acest sens.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare prima parte.
Proiectul lui Traian Basescu de a scoate PDL din izolare: cat de POPULARA va fi Alba ca Zapada.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, o prognoza fara viitor Suntem si vom fi datori vanduti. ... Practic acest lucru se intampla, iar despre indatorarile viitoare citim negru pe alb, in Strategia fiscal - bugetara pe perioada 2012 - 2014, elaborata de catre Guvernul Romaniei.
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
Planurile PDL pentru 2012-2016:
Cristian Parvulescu) Anul 2012 se anunta deja ca un an apocaliptic si fara a mai recurge la fricile milenariste relansate cu ajutorul mitului mayas al sfarsitului lumii.
Consilierii PDL craioveni au anuntat ieri ca vor sustine alocarea in 2012 a unor sume de patru ori mai mari pentru serviciul de ecarisaj Bugetul Craiovei face obiectul unor vii discutii politice si in 2012, in preajma adoptarii sale in legislativul local.
Protestele din ianurie au dus la scaderea importanta a PDL in sondajele pre-electorale Un sondaj national realizat de CSCI in perioada 20-23 ianuarie arata ca USL ar castiga alegerile parlamentare cu 59%, iar Crin Antonescu alegerile prezidentiale cu 58%.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Schimbarea Avocatului Poporului, constitutionala Romania, tarata degeaba de propaganda PDL si a lui Basescu intr-un scandal international Curtea Constitutionala a respins, cu majoritate de voturi, ca inadmisibila sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la Hotararea Parlamentului nr.
Raportul realizarilor din mandatul de senator 2008 - 2012 La sfarsitul mandatului de senator, consider ca este necesar sa va prezint un raport cu realizarile mele si obiectivele pe care mi le propun in urmatorul mandat.
semn de guvernare responsabila! ... Dupa un an de guvernare Ponta, preturile la energie, la gaze, reflectate in preturile bunurilor de larg consum, au crescut mult mai mult. E mult prea putin pentru scaderea puterii de cumparare a populatiei", a spus zilele trecute liderul fostului partid de guvernamant.
Exact acum 2 ani, pe 7 mai 2012, Victor Ponta devenea premier al Romaniei. De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
google-analytics.com